Καλώς ήρθατε στον κόσμο της κομψότητας και της λειτουργικότητας με τις κουρτίνες και τα τεχνικά υφάσματα! Στην ιστοσελίδα μας, ανακαλύψτε μια πλούσια συλλογή υφασμάτων που ενώνουν την προηγμένη τεχνολογία με την αισθητική, καλύπτοντας μια εκτεταμένη γκάμα αναγκών για διάφορους χώρους.

Υφάσματα με πιστοποίηση ΙΜΟ (International Maritime Organization): Η ποιότητα συναντά την ασφάλεια στη συλλογή μας με υφάσματα πιστοποιημένα από το Διεθνές Ναυτιλιακό Οργανισμό. Αυτά τα υφάσματα εγγυώνται ανώτερη ποιότητα και ανθεκτικότητα.

Βραδυκαυστικά-Βραδυφλεγή Υφάσματα: Τα βραδυκαυστικά υφάσματα αποτελούν την ιδανική συνύπαρξη μεταξύ στυλ και ασφάλειας στον χώρο σας. Με προηγμένες τεχνολογίες και υψηλής ποιότητας υλικά, αυτά τα υφάσματα διακρίνονται για την αντοχή τους στις φλόγες και στις υψηλές θερμοκρασίες, προσφέροντας ασφάλεια και ευκολία. Επιλέξτε την ασφάλεια και την πολυτέλεια με τα βραδυκαυστικά υφάσματα μας.

Ηχοαπορροφητικά και Ηχοανακλαστικά Υφάσματα: Αναδείξτε την ακουστική των χώρων σας με τη βοήθεια των υφασμάτων μας που προσφέρουν εξαιρετική ηχομόνωση. Για οποιοδήποτε χώρο και αν προορίζονται η εμπειρία του ήχου θα είναι εντυπωσιακή.

Αντιβακτηριδιακά Υφάσματα: Η υγιεινή είναι πάντα στο επίκεντρο των προτεραιοτήτων μας. Τα αντιβακτηριδιακά υφάσματα μας εξασφαλίζουν έναν υγιεινό και ασφαλή χώρο.

Τα υφάσματα που προσφέρουμε είναι η ιδανική επιλογή για ποικίλους χώρους υψηλών προδιαγραφών. Από πολυτελή ξενοδοχεία 5 αστέρων,πλοία,  κότερα, θεατρικές σκηνές, συνεδριακά κέντρα, νοσοκομεία, γηροκομεία εως και σχολεία, τα υφάσματα μας συνδυάζουν στυλ και ασφάλεια.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να ωρείτε το τέλειο ύφασμα που θα αναβαθμίσει το χώρο σας. Στη διάθεση σας για οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή εξατομικευμένες συμβουλές!