Καλωσορίσατε στην Συλλογή Κάθετων Περσίδων

Κατηγορίες Προϊόντων:

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, προσφέρουμε μια εκτεταμένη γκάμα κάθετων περσίδων εσωτερικού χώρου, σχεδιασμένων για να ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας. Οι κάθετες περσίδες μας είναι κατασκευασμένες από ποιοτικά υλικά και είναι διαθέσιμες σε διάφορες εκδοχές για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις σας. Ανακαλύψτε τις διάφορες κατηγορίες προϊόντων μας και βρείτε την ιδανική περσίδα που θα διακοσμήσει τον εσωτερικό σας χώρο.

  • Υφασματινές Απλές Περσίδες: Οι απλές υφασματινές περσίδες προσφέρουν απλότητα και λειτουργικότητα, δίνοντας σας την ελευθερία να ρυθμίσετε το φως και την ιδιωτικότητα στον χώρο σας.

  • Υφασματινές Περσίδες Συσκοτίσεως: Οι υφασματινές περσίδες συσκοτίσεως προσφέρουν μέγιστη σκίαση και προστασία από τον ήλιο, διατηρώντας παράλληλα το στυλ και την κομψότητα του χώρου σας.

  • Υφασματινές Διάτρητες (Screen) Περσίδες: Οι διάτρητες υφασματινές περσίδες προσφέρουν ιδανικό αερισμό και φυσικό φως, διατηρώντας παράλληλα την απαιτούμενη ιδιωτικότητα στον χώρο σας.

  • Υφασματινές Περσίδες με Σχέδια (Κυματισμοί): Οι υφασματινές περσίδες με σχέδια προσδίδουν μια ιδιαίτερη αισθητική στον χώρο σας, προσθέτοντας υφή και χρώμα στο περιβάλλον σας.

  • Πλαστικές (PVC) Περσίδες: Οι πλαστικές περσίδες (PVC) είναι ανθεκτικές και εύκολες στη συντήρηση, καθιστώντας τις ιδανικές για χώρους με υγρασία ή υψηλή χρήση.

Διαθέσιμες διαστάσεις: Οι κάθετες περσίδες είναι διαθέσιμες σε πάχη 89mm και 127mm, εξασφαλίζοντας έτσι ότι θα βρείτε ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για τον χώρο σας. Οι κάθετες περσίδες μας είναι εύκολες στην τοποθέτηση και προσφέρουν μια κομψή και σύγχρονη εμφάνιση στον χώρο σας.

Επιλέξτε τις κάθετες περσίδες μας για να βελτιώσετε τον εσωτερικό σας χώρο με στυλ και λειτουργικότητα. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα ή να ξεκινήσετε την παραγγελία σας.